δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή: Σε 16 φυλακές οι συλληφθέντες – Εκδόθηκαν τα πρώτα 41 φυλακιστήρια

0

Εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, τα οποία αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων στα αιματηρά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΙ, Μιχάλη Κατσουρή.

Οι πρώτοι 41 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.

Στο μεταξύ, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, προφυλακίστηκαν άλλοι 15 κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Αναμένεται η απόφαση και για τους υπόλοιπους.

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Βούρος για δολοφονία Μιχάλη: Εγκληματική πράξη – Βυθισμένη στο πένθος η Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΑλμέιδα: «Αυτό που συνέβη ξεπερνά το ποδόσφαιρο»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.