Εκδήλωση Πολιτιστικής Λέσχης “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ” ΝΦ : Μια συνάντηση προσωπικοτήτων που προβάλλει το παρόν και το μέλλον της Αθλητικής Πόλεως μας

0

Εκδήλωση Πολιτιστικής Λέσχης “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ” ΝΦ : Μια συνάντηση προσωπικοτήτων που προβάλλει το παρόν και το μέλλον της Αθλητικής Πόλεως μας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ “ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΩΝ της ΑΕΚ”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, Τρυπιά 45 απο τις 11 π.μ. η εκδήλωση Πολιτιστικής Λέσχης “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ”.

   Η εκδήλωση περιελάμβανε ως κεντρική ομιλία την ανάλυση της βαρυσήμαντης Συνθήκης της Λωζάνης (1923) από τον κ. Άγγελο Συρίγο, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 Παράλληλα, ο κ. Βίκτωρ Βασιλειάδης, νομικός για Ευρωπαϊκά Θέματα, αναφέρθηκε στην Κυπριακή πραγματικότητα κατά τη δεκαετία του ’20.

   Επίσης, ο κ. Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, συνόψισε τα καίρια σημεία στη χρονική εξέλιξη της ανέγερσης του νέου γηπέδου.

                  Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, εκτός από τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη:

  • ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ηλιάκης εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ
  • ο κ. Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
  • ο κ. Παντελής Νικολάου, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής
  • ο κ. Νίκος Μπαμπανικολός, ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ
  • ο κ. Αντώνης Αντωνίου, ηθοποιός-σκηνοθέτης
  • η κα. Ευανθία Ρεμπούτσικα, συνθέτρια-μουσικός

 Συντονιστής της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας κόπηκε η βασιλόπιτα της Λέσχης, ηταν ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μανταίος.

Οι Πολυθεματικοί Χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org σε συνεργασία με την fx-news συμμετείχαν στην Εκδήλωση με την παρουσία του Πολιτιστικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Καλογερόπουλου, προσφέροντας δυο ειδικά τεύχη, τονίζοντας το λόγο του Δημάρχου μας, οτι η Πόλη μας πρέπει να εχει τη δική της κορυφαία ταυτότητα, ως “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΗ”. Τα δυο τεύχη ηταν “Χρυσό Επετειακό Τεύχος Εορτασμού 100ετίας Μικρασιατικού Ελληνισμού” & “Αθλητικός & Θρησκευτικός Τουρισμός Πόλεως”. 

Φωτορεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στο ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η Εκδήλωση κοπή πίτας της παράταξης του Δημάρχου κ.Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.