Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η Εκδήλωση κοπή πίτας της παράταξης του Δημάρχου κ.Γιάννη Βούρου

0
Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η Εκδήλωση κοπή πίτας της παράταξης του Δημάρχου κ.Γιάννη Βούρου, σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 6 μ.μ.
 
Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” Γιάννης Βούρος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και όλα τα στελέχη του συνδυασμού, ηταν εκεί στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152 – Νέα Φιλαδέλφεια) για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας.
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Πολιτιστικής Λέσχης “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ” ΝΦ : Μια συνάντηση προσωπικοτήτων που προβάλλει το παρόν και το μέλλον της Αθλητικής Πόλεως μας
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας “Κοινωνίας Βήμα” της παράταξης του κ. Γιάννη Τζέλη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.