Αποκλειστικό: Η ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ν.Φ. – Ν.Χ. Γιάννη Βούρου στα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων και τα στελέχη του Δήμου

0

ΘΕΜΑ: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

 

Αξιότιμα στελέχη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας,

Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου,

Όπως γνωρίζετε η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά,  στα θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, τα εργασιακά δικαιώματα, τις συνθήκες εργασίας, την επιμόρφωση κλπ., όχι απλώς συμπαραστεκόμαστε και συμπαραστέκομαι  αλλά τα έχουμε και τα έχω στην κορυφή της ατζέντας μας.

Σεβόμαστε τις απόψεις του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων, αλλά οφείλουμε να τονίσουμε από την πλευρά μας, πως αυτές δεν αποτυπώνουν σε όλες τις περιπτώσεις την πλήρη αλήθεια και πραγματικότητα.

Ο ρόλος του Σωματείου εργαζομένων ήταν, είναι και θα είναι  φυσικά να διεκδικεί .

Στα περισσότερα από τα αιτήματά τους είμαστε δίπλα τους και η ικανοποίησή τους αποτελεί και δική μας προτεραιότητα. Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοούμε και τα πραγματικά δεδομένα.

Πανδημία, ενεργειακή κρίση, υποστελέχωση κλπ. θέτουν σαφώς αναχώματα. Με δουλειά, σχέδιο και διάθεση συνεργασίας τα ξεπερνάμε.

 

Ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε αυτόν το δρόμο. Οι υψηλοί τόνοι, οι χαρακτηρισμοί, οι καλές ή κακές ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και τα συνθήματα δεν μας αφορούν.

Εστιάζουμε στις λύσεις προς όφελος του ΣΥΝΟΛΟΥ των εργαζομένων του Δήμου μας και σε κάθε περίπτωση στο όφελος της τοπικής κοινωνίας και των συμπολιτών μας σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Αυτοί ήταν άλλωστε που μας εμπιστεύτηκαν και μας ανέδειξαν ως δημοτική αρχή της πόλης.

Σε αυτό το πλαίσιο και προς ενημέρωσή σας, σας αναφέρω πως την Τρίτη 14/6/22 και ώρα 10.48 π.μ. εστάλη από το Γραφείο Δημάρχου e-mail που καλεί σε συνάντηση το Προεδρείο του Σωματείου, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο γραφείο μου παρουσία όλων των αντιδημάρχων και με ηχογραφημένα πρακτικά.

Ως εκ τούτου η ακρόαση που αιτείται το Προεδρείο για την Πέμπτη 16 Ιουνίου είναι άνευ αντικειμένου.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση – Κάλεσμα για Κινητοποίηση 16/6/22 Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (μέλος ΟΓΕ)
Επόμενο άρθροΧαμόγελα, τραγούδια και χορός στην γιορτή της παιγνιοθήκης ΑΜΕΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.