Χαμόγελα, τραγούδια και χορός στην γιορτή της παιγνιοθήκης ΑΜΕΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09 Ιουνίου στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών της παιγνιοθήκης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση που οργανώθηκε από τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, με πολλά χαμόγελα, τραγούδια και χορό!

Τα παιδιά της παιγνιοθήκης παρουσίασαν στο κοινό με τον δικό τους  μοναδικό τρόπο την μουσικοχορευτική παράσταση «Άρωμα Μικράς Ασίας» και καταχειροκροτήθηκαν!

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Γιώργος Καραβίας απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις εθελόντριες της παιγνοθήκης μας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τεράστια προσφορά τους στην λειτουργία αυτής της δομής του Δήμου, ευχαριστώντας τες παράλληλα για την πολυετή κοινωνική δράση τους.

Στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά βραβεία και δώρα, από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΝΦΝΧ, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Αυτή την ξεχωριστή γιορτή για παιδιά της παιγνιοθήκης τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, πέραν του Δημάρχου Γιάννη Βούρου και του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΕΔΝΦΝΧ Γιώργου Καραβία, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αθηναίων «η Αθήνα είμαστε εμείς» Παύλος Γερουλάνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» Μαρία Τουρκοχωρίτη, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στις επίσημες σελίδες του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστικό: Η ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ν.Φ. – Ν.Χ. Γιάννη Βούρου στα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων και τα στελέχη του Δήμου
Επόμενο άρθροΠρόσκληση ΦΕΚ Νέου Νόμου 4940.22 και τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου 20.6.2022 (Ωρα 7 μ.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.