Η ΑΕΚ πενθεί τον χαμό του μπασκετμπολίστα της ομάδας Στέφαν Γέλοβατς – Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο

0

Πώς να τα βάλεις με τα κελεύσματα της μοίρας; Πώς να συμβιβαστείς με τα ακατανόητα;

Το γελαστό παιδί μας έφυγε…

Τσακισμένη και η αθλητική του οικογένεια, η Α.Ε.Κ. Πώς να συνειδητοποιήσει, ότι έχασε το παλικάρι της;

«Άγγελε συ που κάπου εδώ γύρω πετάς πολυπαθής και αόρατος, πιάσε μου το χέρι, χρυσωμένες έχουν τις παγίδες οι άνθρωποι…», έγραψε ο ποιητής.

ειναι μερικά απο τα συγκινητικά λόγια της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του ξαφνικού χαμού του Στέφαν Γέλοβατς … ο οποίος μέρες νοσηλευόταν μετα απο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστει στην προπόνηση της ομάδας

Καλό κατευόδιο, αδερφέ μας.

Η σημερινή ανάρτηση της ΑΕΚ
Το «Ύστατο Χαίρε» στον αδικοχαμένο αδελφό μας, Stevan Jelovac, θα απευθύνει αύριο (Τρίτη, 07/12) στη Σερβία, αντιπροσωπεία της «Βασίλισσας».
Οι «κιτρινόμαυροι», προεξάρχοντος του αρχηγού της Ομάδας μας, Δημήτρη Μαυροειδή, θα παραστούν στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ.

Το συγκινητικό βίντεο της ΑΕΚ δείτε εδώ 

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα Γυναικών Ν.Φιλαδέλφειας / Ν.Χαλκηδόνας σας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση
Επόμενο άρθροΔύο (2) δράσεις δωρεάν προληπτικών ελέγχων (rapid tests Covid-19) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.