Δωρεάν μαθήματα Τaek Won Do από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

0

Μαθήματα της πολεμικής τέχνης του παραδοσιακού ITF TAEK WON DO  στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας  Χαλκηδόνας υπό την καθοδήγηση του Μάστερ (7 Dan)  Γ. Ηλιόπουλου.

Το TAEK WON DO  είναι η αρχαιότερη κορεάτικη πολεμική τέχνη, απαιτεί πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση και απευθύνεται σε όλους. Με το TAEK WON DO εξασκείται τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.

Στο TAEK WON DO δεν προπονεί και βελτιώνει κανείς μόνο τη γενική φυσική του κατάσταση, όπως το μυοσκελετικό και καρδιοαναπνευστικό του σύστημα, αλλά και την ψυχική και πνευματική του υγεία.

Ενσωματώνει τη χρήση ολόκληρου του σώματος στο οποίο, πόδια, ισχία, σπονδυλική στήλη, ώμοι και χέρια συμμετέχουν ισότιμα για να αναπτύξουν την ισορροπία, την ευελιξία, την ταχύτητα, τη δύναμη και την αντοχή.

 

Τα μαθήματα θα διεξάγονται τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

ΤΡΙΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

18:00-19:00

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

(6-12 ΕΤΏΝ)

18:00-19:00

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

(6-12 ΕΤΏΝ)

18:00-19:00

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

(6-12 ΕΤΏΝ)

 

Χώρος πραγματοποίησης μαθημάτων:  Αίθουσα κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου « ΙΩΝΙΚΟΣ-ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» Ν. Τρυπιά  31,  Νέα Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες εγγραφής: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14:00

Τηλ. επικοινωνίας: 213-2026331 – 332

Προηγούμενο άρθροΟ θεατρικός – μουσικός μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη “ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ”, καθήλωσε το κοινό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθρο14η δράση δωρεάν προληπτικών ελέγχων (rapid tests Covid-19) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.