14η δράση δωρεάν προληπτικών ελέγχων (rapid tests Covid-19) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στην 14η δράση δωρεάν προληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), για τους κατοίκους της πόλης μας.

Οι προληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη 10/11/2021 από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στον χώρο του π. Στρατιωτικού Εργοστασίου (πάρκο Γ. Αποστολάκης – Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα το ιικό φορτίο σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα παρακολουθούμε διαρκώς τα δεδομένα και συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην μεγαλύτερη δυνατή προστασία του συνόλου των συμπολιτών μας και των εργαζομένων του Δήμου μας.

file type icon 14η_δράση_δωρεάν_rapid_tests.docx

Διαβάστε εδώ

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα Τaek Won Do από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗ απάντηση Κωνσταντινίδη για το 3ο ΓΕΛ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.