Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 8 θέματα

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί -διά τηλεδιάσκεψης- τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Αναβλήθηκε το σημερινό (31/03) Δημοτικό συμβούλιο

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση ψηφίσματος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου για τις συμβάσεις του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας 2020 του ΟΑΕΔ.

  2. Έγκριση 1ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2021.

  3. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2021, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  4. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2021, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  5. Έγκριση ίδρυσης Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).

  6. Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας, βάσει της αριθ. 49/2021 απόφασης-εισήγησης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

  7. Αποδοχή παραίτησης Προέδρου της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Κοινωφελούς Επιχείρησης για την υλοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Εμμ. Θεμέλη και ορισμός νέου Προέδρου.

  8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή βελτίωση ανοικτών γηπέδων» (Α.Μ. 58/2019).


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!