Οι Πελοποννήσιοι ΝΦ-ΝΧ τίμησαν την “25η Μαρτίου”

0

Με επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Γεώργιο Κατσαούνη και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας, τιμήθηκε η επέτειος των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 από τον σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Γέρος του Μοριά».

Ο σύλλογος Πελοπονησίων τίμησε με αυτόν τον τρόπο την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, ένα γεγονός ιδιαίτερα καθοριστικό γιατί μαζί με την αναγνώριση των θυσιών του λαού μας για την Ελευθερία αναδεικνύεται ένα μήνυμα ενότητας για όλους τους Έλληνες απανταχού.

Τη λιτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους-σεβόμενοι τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού- ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Χαράλαμπος Μπόβος, τα μέλη του συλλόγου Ν.Νικολούλια, Δ.Βασιλόπουλος, Γ.Βασιλόπουλος, Π.Κούτρας και φίλοι του συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΔράσεις των Εθελοντών Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 8 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.