“ΕΣΤΙΑ” ΝΦ-ΝΧ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων

0

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε την συνέχιση του προγράμματος:

 Ενημέρωση σχετικά με την Χρηματοδότηση του προγράμματος ΕΣΤΙΑ 2021.

 

Η ΚΕΔΝΦΝΧ κατόπιν των υπ΄αριθμ. αποφάσεων 142/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΝΦΝΧ και 261/2020  του Διοικητικού Συμβουλίου της, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος “EΣTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία” αποδεχόμενη τους όρους της πρόσκλησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

 

Μετά από μια δύσκολη διαδικασία μετάβασης της διαχείρισης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου τελικά υπογράφηκε η υπ’ αριθμ. 685/08-03-2021 Συμφωνία Επιδότησης της  Δράσης για την υλοποίηση του EΣTIA 2021 από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου N. Φιλαδέλφειας – N. Χαλκηδόνας και στη συνέχεια αναρτήθηκε πρώτη από όλους τους συμμετέχοντες φορείς η υπ’ αρ. 84/22-03-2021 εντολή πληρωμής για την εκταμίευση της Α΄ δόσης Χρηματοδότησης.

 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που συμβάλλονται με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ για την υπομονή τους  καθώς και το προσωπικό του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, αλλά και της ΚΕΔΝΦΝΧ για την προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να ετοιμάσουν ορθά και εγκαίρως όλη την απαιτούμενη διαδικασία.

 

Ευχόμαστε τέλος η καινούργια συνεργασία με τα στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου να βοηθήσει στην άρτια υλοποίηση του έργου.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 8 θέματα
Επόμενο άρθρο“25η Μαρτίου” ΝΦ-ΝΧ: Δράση για μαθητές Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού όλων των σχολείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.