Νέα Φιλαδέλφεια: Αναστολή λειτουργίας του 3ου Παιδικού σταθμού

0
Ο Δήμος νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μας ενημέρωσε ότι λόγω της ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος covid -19 σε υπάλληλο καθαριότητας του 3ου Παιδ. Σταθμού Νέας Φιλαδέλφειας και για την αποτροπή διασποράς του ιού και μετά από συνεννόηση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τ. Κωνσταντινίδη με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αντιδήμαρχο Μ. Κουτσάκη και τον Δήμαρχο Γ. Βούρο, αποφασίζεται η αναστολή λειτουργίας του Σταθμού από την Παρασκευή 29/1/2021 μέχρι και την Τετάρτη, 3/2/2021, οπότε θα επαναξεταστεί η κατάσταση.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση του χώρου, ενώ επιπλέον δίδεται ισχυρή σύσταση στο προσωπικό του Σταθμού να υποβληθεί το συντομότερο δυνατόν σε rapid test (δωρεάν) στο τοπικό διαγνωστικό κέντρο με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος.
Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ Covid-19: Βίντεο με τη συζήτηση για τα κρούσματα στην πόλη μας
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.