ΝΦ-ΝΧ Covid-19: Βίντεο με τη συζήτηση για τα κρούσματα στην πόλη μας

0

Συζήτηση για τα κρούσματα covid-19 στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (27/10).

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Αρ. Βασιλόπουλος & Χ. Τομπούλογλου ισχυρίστηκαν με “στοιχεία” από κάποιους δείκτες που κάπου διάβασαν και… ανέλυσαν, ότι υπάρχει πρόβλημα στον δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος ανέφερε τα στοιχεία από τα τελευταία τεστ και επίσης τι λένε οι αναφορές του ΕΟΔΥ για την πόλη μας.

Τέλος τοποθετήθηκε επιστημονικά για το θέμα ως γιατρός ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ντάτσης. Μάλιστα την ώρα που ο πρόεδρος Λύσσανδρος Γεωργαμλής έδωσε τον λόγο στον κ. Ντάτση για την ιατρική επιστημονική του τοποθέτηση, αντέδρασε ο επικεφαλής της Λ.Σ.-ΚΚΕ Νίκος Σερετάκης ο οποίος ζήτησε άκομψα να πάρει και εκείνος τον λόγο για να μιλήσει και εκείνος… “επιστημονικά”! Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προσβάλλει τον καταξιωμένο ιατρό κ. Ντάτση αμφισβητώντας την ιδιότητά του! Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σερετάκης είναι έμμισθος υπάλληλος του ΚΚΕ και δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα συμπεράσματα δικά σας:

Προηγούμενο άρθροCovid19 ΝΦ-ΝΧ: Τα συνολικά αποτελέσματα των Test στην πόλη μας
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Αναστολή λειτουργίας του 3ου Παιδικού σταθμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.