Νέα Φιλαδέλφεια: Σήκωναν αυτοκίνητα και έκλεβαν τους καταλύτες!

0

Πολλές ήταν οι καταγγελίες που είχαμε λάβει στην εφημερίδα μας το τελευταίο διάστημα για “χτυπήματα” στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε Χαλάνδρι και Πεύκη δύο Ρομά που σήκωναν με γρύλους τα αυτοκίνητα και έκοβαν με πριόνι τους καταλύτες από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων!

Στην πρώτη περίπτωση, στο Χαλάνδρι, συνελήφθη 27χρονος Ρομά, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν 2 καταλύτες και 4 πριόνια. Ακολούθησε έρευνα στη γύρω περιοχή όπου εντοπίστηκε ανυψωμένο με γρύλο ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο καταλύτης είχε υποστεί φθορά κατά την προσπάθεια αφαίρεσής του.

Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη 56χρονος Ρομά στην Πεύκη που όπως διαπιστώθηκε, σε διάστημα 15 ημερών είχε κλέψει 7 καταλύτες από αυτοκίνητα σε Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση και της Νέα Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροΠαράταση καραντίνας: Τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Εγγραφές στις κοινωνικές δομές του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.