Πανελλαδικές 2020: Το ευχετήριο μήνυμα της ‘Ένωσης Γονέων ΝΦ-ΝΧ”

0

Το μήνυμα της ‘Ένωσης Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν από την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις Πανελλαδικές εξετάσεις:

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

 

Σε λίγες ώρες θα κληθείτε να ανταπεξέλθετε στο βάρος των πανελλαδικών εξετάσεων, μια δοκιμασία από τις πολλές  που θα ακολουθήσουν στη ζωή σας. Πρόσφατα αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί με ψυχραιμία και προσοχή την πρωτόγνωρη εμπειρία μιας  πανδημίας που έπληξε και τη χώρα μας. Καλείστε εκ νέου να δείξετε ψυχραιμία και  να έχετε  αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και σε αυτή τη  δοκιμασία.

 

Εμείς , γονείς  και  εκπαιδευτικοί, θα συνεχίσουμε να σας καμαρώνουμε στο θαυμαστό ταξίδι κατάκτησης της γνώσης, ένα ταξίδι δύσκολο και μαγευτικό μαζί.

 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                     Ο Γ. Γραμματέας

 

Αλέξανδρος Γούλας                                                                                Νίκος Τσορβάς

 

Προηγούμενο άρθροΣτηρίζουμε τον φιλοζωικό σύλλογο!
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2020: Το μήνυμα του Μητροπολίτη στους υποψηφίους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.