Γ. Βούρος: “Είμαστε απέναντι σε πρακτικές στοχοποίησης υπαλλήλων”

0

Δήλωση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σχετικά με το θέμα που προέκυψε με ένα έγγραφο δημοτικής υπαλλήλου (προϊσταμένη άλσους Ν.Φ.) που αναφέρει “κατασκευαστικές αυθαιρεσίες” της εταιρίας που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση μέρους της Π. Κωνσταντίνου & Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια και την φερόμενη στοχοποίησή της από κάποια αθλητικά ΜΜΕ.

Σε σχέση με τις απειλές και την στοχοποίηση της υπαλλήλου Κλοκίτη Κυριακής που αφορούν το θέμα της υπογειοποίησης που δημιουργήθηκε τελευταία, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως η Δημοτική αρχή στέκεται απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Ανεξάρτητα από την σωστή ή λάθος διαδικασία που ακολούθησε η υπεύθυνη του Άλσους, η Δημοτική αρχή δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για προσωπικές απόψεις που δημοσιεύονται στα Μ.Μ.Ε.

Οι τοποθετήσεις της Δημοτικής αρχής εκφράζονται μόνο μέσα από τα επίσημα Δελτία Τύπου του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος
Ιωαννης Βούρος


Ένα έγγραφο, κάποια δημοσιεύματα & Ανακοινώσεις…

Επιστολή-απάντηση της προϊσταμένης του Άλσους Ν.Φ.

Προηγούμενο άρθρο6 νέα οχήματα για το “Βοήθεια στο σπίτι”;
Επόμενο άρθρο96 χρόνια ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.