Επιστολή-απάντηση της προϊσταμένης του Άλσους Ν.Φ.

0

Από την υπάλληλο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και προϊσταμένης του άλσους κυρία Κυριακή Κλοκίτη, λάβαμε προς δημοσίευση επιστολή-απάντηση για το θέμα που προέκυψε από την “διαρροή” εγγράφου-αναφοράς της υπηρεσίας της και τον “πόλεμο” ανακοινώσεων που ακολούθησε. Δείτε σχετικά:

Ένα έγγραφο, κάποια δημοσιεύματα & Ανακοινώσεις…

Η εφημερίδα μας στην παραπάνω ανάρτηση με όλες τις ανακοινώσεις εξέφρασε ένα μείζον ερώτημα (κλειδί) της υπόθεσης (διαρροής):

Η υπάλληλος απέστειλε-κοινοποίησε ΜΟΝΟ εσωτερικά -στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας δηλαδή- το έγγραφο με την αναφορά της ή το απέστειλε-κοινοποίησε και εκτός Δήμου;;;

Στην επιστολή-απάντησή της, η κυρία Κλοκίτη απαντά ξεκάθαρα στο ερώτημα…

Αυτούσια η επιστολή

Μια οφειλόμενη απάντηση για τα γεγονότα γύρω απο το Άλσος

 

Απο τις 8 Απριλίου μέσω αθλητικών  ιστοσελίδων και αθλητικών ραδιοφώνων και προς μεγάλη μου έκπληξη, δέχομαι μια απίστευτη επίθεση η οποία στρέφεται κατά της υπόληψής μου, της εργασιακής μου θέσης και της σωματικής μου ακεραιότητας.

 

Τα πραγματικά γεγονότα:

Στις 1 Απριλίου διαπιστώσαμε ως αρμόδια υπηρεσία (τμήμα Άλσους) οτι μέσα στο χώρο του δάσους έχουν εισέλθει μηχανήματα και συνεργεία και εκτελούν έργα. Ενημερώθηκε με αναφορά μου ο Δήμαρχος για το συμβάν και απο την εταιρεία που τα εκτελούσε ζητήσαμε να προσκομίσει την άδεια που οφείλει να έχει οποιοσδήποτε εκτελεί οποιαδήποτε εργασία εντός ορίων Άλσους, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου. Η άδεια αυτή δίνεται μόνο απο την αρμόδια υπηρεσία που είναι η Διεύθυνση Δασών Αθηνών. Μετά απο λίγες μέρες φτάνει στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης στην οποία ανήκουμε ως τμήμα Άλσους,  αίτημα της εταιρείας που ζητάει άδεια. Στέλνω δεύτερη αναφορά στις 9 Απριλίου προς το Δήμαρχο εξηγώντας με βάση τη νομοθεσία οτι πρέπει να πάρουν άδεια απο τη Διεύθυνση Δασών. Να σημειώσω εδώ οτι όλα αυτά απορρέουν απο τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα. Αυτό έπρεπε να κάνω και αυτό έκανα ως προς το Άλσος και ουδέποτε ασχολήθηκα με την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

 

Την δεύτερη αναφορά θεώρησα σωστό να την στειλω και σε όλους τους  εμπλεκόμενους με την υπόθεση. Δηλαδή και στην εταιρεία προς ενημερωσή της και στη Διεύθυνση Δασών διότι υποχρεούμαστε να την ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε παρεμβάσεις στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας.

 

Είναι απορίας άξιο λοιπόν απο που προκύπτει τόσο μίσος και τόση λύσσα όπως φαίνεται στα σχόλια των ιστοσελίδων στις οποίες διερρευσε το έγγραφό μου. Κι επειδή πολλά διάβασα στα σχόλια αυτά θα ήθελα μόνο να πω οτι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και του κάθε Δήμου είναι αυτοί που στηρίζουν την κοινωνία να μείνει όρθια και στην πανδημία και στην κρίση που προηγήθηκε αλλά και πάντα. Φροντίζουν να μαζεύουν τα σκουπίδια παρόλους τους κινδύνους, να καλοπίζουν τους χώρους να εξυπηρετούν διοικητικά αιτήματα κ.ο.κ στα μέτρα των δυνατοτήτων τους. Γι αυτό και η επίθεση αυτή δεν αφορά μόνο το πρόσωπό μου.

 

Εμεις στο τμήμα Άλσους παρόλο που είμαστε μολις 8 άτομα φροντίζουμε για τα πάντα και το Άλσος εδω και χρόνια είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε με αυτό το ελάχιστο προσωπικό. Καθαρίζουμε, κάνουμε φύλαξη, πυρασφάλεια, επιστασίες αναπλάσεων, κλαδεμάτων, συντηρήσεων και επιπλέον εκπονήσαμε και τη διαχειριστική μελέτη του Άλσους που η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων που έχουν άλση την έδωσε σε μελετητικά γραφεία πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ. Κι αυτά γιατι μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τόπος που δουλεύουμε και γιατί τιμάμε τα χρήματα με τα οποία μας πληρώνει η ελληνική κοινωνία για να κάνουμε τη δουλειά μας.

 

Όλα όσα έγιναν είχαν σκοπό μόνο τη στοχοποίηση και την τρομοκράτηση για να μην κάνουμε τη δουλειά μας.

 

Υ.Γ Διάβασα σε ανακοινώσεις του Δήμου οτι δε με όρισε κανενα υφιστάμενο όργανο να στέλνω έγγραφα. Κατ’ αρχάς το όργανο δεν μπορεί να είναι υφιστάμενο. Και κατά δεύτερον δεν νομίζω οτι παραβίασα καμμιά διαδικασία, ούτε αντικατέστησα κανέναν. Εστειλα αναφορά με την υπογραφή μου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου για όσα συμβαίνουν στο χώρο ευθύνης μου. Βεβαίως σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κάποιο γραφειοκρατικό λάθος να είχε γίνει θα περίμενα ο Δήμος να είναι δημόσια και με σαφήνεια αντίθετος στη στοχοποίησή μου ενώ  εκτελώ τα καθήκοντά μου, στις χυδαίες ύβρεις εναντίον μου, και στις απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας. Πως ακριβώς θα κάνουμε τη δουλειά μας;

 

Κυριακή Κλοκίτη

 

Προϊσταμένη τμήματος Άλσος, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου Δήμου Ν.Φ-Ν.Χ

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΈνα έγγραφο, κάποια δημοσιεύματα & Ανακοινώσεις…
Επόμενο άρθροΝ.Φ.-Βίντεο: “ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ” – Ολόκληρη η Θεατρική παράσταση – #Μένουμε_Σπίτι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.