Ένα έγγραφο, κάποια δημοσιεύματα & Ανακοινώσεις…

0

Ένα έγγραφο δημοτικής υπαλλήλου (προϊσταμένη άλσους Ν.Φ.) που αναφέρει  “κατασκευαστικές αυθαιρεσίες” της εταιρίας που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση μέρους της Π. Κωνσταντίνου & Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν η αφορμή να προκύψουν κάποια δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες και ως επακόλουθο τις ανακοινώσεις που παραθέτουμε παρακάτω. Το μείζον ερώτημα (κλειδί) της υπόθεσης (διαρροής) είναι:

Η υπάλληλος απέστειλε-κοινοποίησε ΜΟΝΟ εσωτερικά -στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας δηλαδή- το έγγραφο με την αναφορά της ή το απέστειλε-κοινοποίησε και εκτός Δήμου;;;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

(με χρονολογική σειρά που τις λάβαμε)

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Για άλλη μια φορά κυκλοφορούν στον τύπο επικίνδυνα δημοσιεύματα σε διάφορες οπαδικές ιστοσελίδες και μέσα με σκοπό τη στοχοποίηση υπαλλήλου του Δήμου μας. Τα δημοσιεύματα αυτά  αναφέρουν την ιδιότητα, ονοματεπώνυμο και τόπο διαμονής υπαλλήλου του δήμου και αποδεικνύουν κατάφορα το σκοπό τους να διασπείρουν τρομοκρατία και εκφοβισμό σε όποιον συνάδελφό μας εκτελεί τα υπηρεσιακά του καθήκοντα. Η συγκεκριμένη συνάδελφος, στην αναφορά της προς το Δήμαρχο, έκανε μνεία για αυθαιρεσίες της κατασκευαστικής εταιρίας που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση, γεγονός που όφειλε να κάνει, εφ’ όσον το αντιλήφθηκε, ως προϊσταμένη  του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Καταγγέλλουμε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα οπαδικού χαρακτήρα και υψώνουμε δυναμικά ως Σωματείο Εργαζομένων «τείχος προστασίας» στη συνάδελφό μας που δέχεται αυτή την επικίνδυνη  και κατευθυνόμενη επίθεση απαντώντας, ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν τα καθήκοντά τους και όχι να υπηρετούν τα προσωπικά τους σχέδια. Οποιαδήποτε, λοιπόν, προσωπική αναφορά σε συνάδελφο αποτελεί επιτηδευμένη προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού απέναντι σε εργαζόμενους που εκτελούν τα εργασιακά τους καθήκοντα.

 

Καταγγέλλουμε τη διαρροή πληροφοριών υπηρεσιακών εγγράφων,  τα οποία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εργασίας μας, όπως όλοι γνωρίζουμε και διευκολύνουν τις εσωτερικές διοικητικές διαδικασίες του δήμου μας. Η διαρροή αυτή εύλογα βαραίνει τη Διοίκηση του δήμου και υπονομεύει την ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

 

Καλούμε λοιπόν άμεσα το Δήμαρχο να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο θέμα, να στηλιτεύσει τον διασυρμό της  συναδέλφου και να υπερασπιστεί την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και των διοικητικών διαδικασιών. Η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου οι υπάλληλοι να εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα με  όρους ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας.

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως όσα δημοσιεύθηκαν ή αναφέρθηκαν σε Μ.Μ.Ε. και αφορούν συγκεκριμένη υπάλληλο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τις ενέργειές της, σε σχέση με τα έργα της υπογειοποίησης της οδού Π. Κωνσταντίνου, είναι αποτέλεσμα δικού τους ρεπορτάζ.

 

Ο Δήμαρχος, το γραφείο Τύπου του Δήμου καθώς και οι αιρετοί της Δημοτικής μας Αρχής ουδέποτε έκαναν κάποια δήλωση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 

Το έγγραφο το οποίο επικαλείται η ανακοίνωση του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων κοινοποιήθηκε και σε άλλους φορείς χωρίς η συγκεκριμένη υπάλληλος να έχει τέτοια εξουσιοδότηση – αρμοδιότητα από ιεραρχικά υφιστάμενο αρμόδιο διοικητικό όργανο με κανονιστική πράξη. Συνεπώς οποιαδήποτε αναφορά για διαρροή είναι άνευ ουσίας.

 

Η Δημοτική Αρχή, ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας, προασπίζοντας τις συνθήκες εργασίας τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την στοχοποίηση υπαλλήλου του Δήμου από οπαδικές ιστοσελίδες γιατί εκτελώντας τα καθήκοντά της ανέφερε, ως όφειλε, αυθαιρεσίες στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας από τους κατασκευαστές του δημόσιου  έργου της  υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

 

Αποδοκιμάζουμε ιδιαίτερα τις αναφορές στην κατοικία της υπαλλήλου, που παραπέμπουν σε σκοτεινές λογικές και μεθόδους.

 

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σερετάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, τόνισε  ότι είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται υπάλληλοι για το γεγονός ότι υλοποιούν τα καθήκοντά τους, ιδιαίτερα όταν αφορούν στην προστασία του Άλσους από αυθαίρετες παρεμβάσεις τρίτων.

 

Ζήτησε να διερευνηθεί το πως διέρρευσε υπηρεσιακό κείμενο σε συγκεκριμένα μέσα και κάλεσε το Δήμο να καταδικάσει απερίφραστα τις σχετικές αναρτήσεις ως οφείλει.

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Πολιτών”

Η στοχοποίηση της προϊσταμένης του άλσους του Δήμου μας με τη διαρροή του ονοματεπώνυμου και της κατοικίας της στα ΜΜΕ επειδή απλώς άσκησε τα καθήκοντά της στα πλαίσια που ορίζουν οι νόμοι αποτελεί μία πράξη ωμής τρομοκράτησης, όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων του Δήμου. 

 

Αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, όπως το επιβεβαιώνει και η ανακοίνωσή του, με την οποία όχι μόνο δεν καταδικάζει το γεγονός, αλλά επιμένει να στοχοποιεί εκ νέου την υπάλληλο.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (upd)

Επιστολή-απάντηση της προϊσταμένης του Άλσους Ν.Φ.

Προηγούμενο άρθροΟι “Φιλαδέλφειες” του Κόσμου: ΙΤΑΛΙΑ
Επόμενο άρθροΕπιστολή-απάντηση της προϊσταμένης του Άλσους Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.