Ανακοίνωση Dance Pulse

0

Η σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού Dance Pulse (Μουσικοκινητική Αγωγή, Yoga, Aerial Yoga,Pilates, Barre a Terre, Bodywork, Break Dance & Acrobatics) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Δ1 α/ΓΠ.οικ.16838 απόφαση των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων-Προστασία του Πολίτη-Παιδείας και Θρησκευμάτων-Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων-Υγείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού-Εσωτερικών, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τεύχος Β’ (αρ. φύλλου 783/10-3-2020), επιβάλλεται προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας της σχολής μας και για τα εν γένει εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολεία, πανεπιστήμια κλπ, για προληπτικούς λόγους, για το χρονικό διάστημα από 11-3-2020 έως και 24-3-2020, έναντι του Κορωνοϊού COVID-19.

 

👉Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν με περίσσεια χαρά και ξεκούραστα σώματα με την επιστροφή μας στα παρκέ από τις 26/3/20!

👉Και μην ξεχνάτε! Οι βιντεοκλήσεις φτιάχτηκαν για κάποιο λόγο! Έτσι θα σας αφήσουμε βρε;;;; Μπορεί σωματικά να μην βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο, αλλά το πνεύμα δεν χαλιναγωγείται!

 

Κατερίνα Καρκάνη —- Dance Pulse


Dance Pulse: Σχολή Κλασσικού & Σύγχρονου Χορού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προηγούμενο άρθροΦροντιστήριο ΕΡΑΣΜΟΣ: Μαθήματα με τηλεδιάσκεψη λόγω των έκτακτων μέτρων
Επόμενο άρθροΆλσος, ΜΑΒΑ & περιπολίες, στην συνάντηση Δημάρχου με τον διοικητή Α.Τ. Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.