Φροντιστήριο ΕΡΑΣΜΟΣ: Μαθήματα με τηλεδιάσκεψη λόγω των έκτακτων μέτρων

0

Το φροντιστήριο ΕΡΑΣΜΟΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΕΡΑΣΜΟΣ κατανοώνας την σοβαρότητα της

κατάστασης, σεβόμενο τη δημόσια υγεία, την υγεία των μαθητών μας και των οικογενειών τους αλλά και των εργαζομένων στο φροντιστήριο, εναρμονίζεται με την

κοινή υπουργική απόφαση και αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του για 14 ημέρες.

 

Πιο συγκεκριμένα από τις 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού αναστέλλει όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διά ζώσης παρακολούθηση των μαθημάτων και την διεξαγωγή διαγωνισμάτων στο χώρο του Φροντιστηρίου μας.

 

Αυτό δε σημαίνει διακοπές, αλλά αποτελεί σημαντική ευκαιρία επαναλήψεων για κάθε μαθητή, κυρίως για αυτούς της Γ’ Λυκείου.

Με γνώμονα τα παραπάνω, όπως είναι ήδη ενημερωμένοι οι μαθητές μας, θα παραμείνουμε σε καθημερινή επικοινωνία με πολλαπλούς τρόπους.

 

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα λειτουργούμε διαδικτυακά εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες, τομέα στον οποίο έχουμε προγενέστερη εμπειρία.

Ξεκινάμε από σήμερα με δοκιμαστικές συνδέσεις.

 

Ολοι οι γονείς θα ενημερωθούν προσωπικά.

 

Πρέπει με τη στάση μας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία.

 

Γι’ αυτό προτείνουμε στους μαθητές μας να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τις συμβουλές και τις προτροπές μας, να αξιοποιήσουν δημιουργικά αυτό το διάστημα, να το δουν σαν μια ευκαιρία για περισσότερο διάβασμα και να περιορίσουν τις μετακινήσεις, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ίδιων αλλά και των οικείων τους.

Προηγούμενο άρθροΠανδημία…
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Dance Pulse
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.