Τετάρτη Απρίλιος 14th 2021

Dance Pulse: Σχολή Κλασσικού & Σύγχρονου Χορού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Dancing is just discovery, discovery, discovery. ~Martha Graham

Η σχολή χορού Dance Pulse είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος. Με μεγάλη αγάπη και προσήλωση στις κλασικές μορφές χορού, προσφέρει πολύ συγκεκριμένα τμήματα χορού και γυμναστικής.

Μουσικοκινητική Αγωγή: Tα μαθήματα αυτά φέρνουν σε επαφή τους μαθητές με τη χαρά του χορού μέσω κινητικών παιχνιδιών, δημιουργικών ασκήσεων, εξερεύνηση των χορευτικών στυλ και εισαγωγή στο χορευτικό λεξιλόγιο. Τα παιδιά ανθίζουν σε μια θετική ατμόσφαιρα όπου ανακαλύπτουν τις βασικές αρχές του μπαλέτου, δουλεύουν τη μουσικότητα και την αίσθηση του ρυθμού και διδάσκονται θεμελιώδεις χορευτικές τεχνικές.

Κλασικό μπαλέτο: Βασισμένο στο Ρώσικο και Γαλλικό σύστημα, το μπαλέτο που διδάσκεται στη σχολή εστιάζει στην εκγύμναση του σώματος ώστε να αποκτηθεί σταδιακά μια στέρεη τεχνική με έμφαση στην κατανόηση της σωστής στάσης του σώματος και τον συντονισμό του. Με απλές και καθαρές διορθώσεις και θεωρία, ο μαθητής βοηθείται να κατανοήσει το λεξιλόγιο του μπαλέτου και μέσω αυτού να χτίσει την τεχνική του, να αναπτυχθεί σωστά σωματικά και να το απολαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Σύγχρονος Χορός: Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια παλαιότερων τεχνικών και συστημάτων, ο σύγχρονος χορός αποκτά ένα πιο ανθρώπινο λεξιλόγιο. Αποδομώντας τις συνήθεις κινητικές ποιότητες, ψάχνουμε να βρούμε καινοτομία και συναίσθηση του πού και πώς κινείται το σώμα. Μουσικότητα, ύφος, αλλαγές δυναμικής, χώρος, χρόνος, κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης, σωματικότητα, αφετηρία της κίνησης, επαφή με το πάτωμα, σωστή ευθυγράμμιση ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, μετακίνηση στον χώρο, παιχνίδια, partnering – όλα αποτελούν μέρος του μαθήματος. Υπάρχει χώρος στην τάξη μας για κάθε περίεργο χορευτή που τον ενδιαφέρει να κατασκευάζει και να κατανοεί τον χορό.

  • Για τους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση λειτουργούν τμήματα Χορευτικής Γυμναστικής (έμφαση στην ενδυνάμωση και τις διατάσεις) προσιτά σε όλους.
  • Τέλος, για μια πιο βαθιά επαφή με τον εαυτό μας, τα μαθήματα Yoga προσεγγίζουν ολιστικά το ανθρώπινο σώμα και πνεύμα.

Dance-Pulse-450x300pxΤα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε ηλικίες.

Σχολή Χορού Dance Pulse:

Σμύρνης 57, Νέα Φιλαδέλφεια, 143 41, Αθήνα
210 2589394, 694 9077890
Email: dancepulse.school@gmail.com

Facebook: dancepulse.athens


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!