Γήπεδο ΑΕΚ: Θετικά γνωμοδότησε το Δημοτικό συμβούλιο για τις πεζοδρομήσεις

0

Κατά πλειοψηφία θετικά, γνωμοδότησε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα (17/02) το βράδυ, επί της οριστικής Μελέτης του περιμετρικού πεζοδρόμου του Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΚ που κατέθεσε η κατασκευάστρια εταιρία της “Αγιά Σοφιάς” ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε..

Υπέρ ψήφισε η παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” του δημάρχου Γιάννη Βούρου, η παράταξη “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά και η παράταξη “Πόλης Ενότητα” του Τάσου Κωνσταντινίδη.

Παρών, ψήφισε η παράταξη “Δύναμη Πολιτών” του τέως δημάρχου Αριστείδη Βασιλοπούλου, μια δική της πρόταση η παράταξη “Λαϊκή συσπείρωση -ΚΚΕ”, ενώ η παράταξη “Πόλη Καρδιάς” του Χάρη Τομπούλογλου… αποχώρησε μόλις ξεκίνησε η ψηφοφορία!

Αναλυτικό ρεπορτάζ, καθώς και βίντεο από την συνεδρίαση, σε νεότερη ανάρτηση…

Προηγούμενο άρθρο3ο Δημοτικό Ν.Φ.: Διακοπή μαθημάτων της Β’ τάξης λόγω γρίπης
Επόμενο άρθροΒίντεο: “Απόστολος Κόντος” το κλειστό γυμναστήριο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.