Πορεία του 3ου ΓΕΛ Ν.Φ. στο Δημαρχείο – Συνάντηση με Δήμαρχο (Βίντεο – Photos)

0

Πορεία έκαναν σήμερα (22/01) το πρωί οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας από το σχολείο τους με κατάληξη το Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για προβλήματα του σχολείου τους και για την ελλιπή θέρμανση.

Μετά την παράσταση μέσω συνθημάτων έξω από το Δημαρχείο, καλέστηκε αντιπροσωπεία μαθητών, καθηγητών και του συλλόγου γονέων του σχολείου από τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο σε συνάντηση στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να λυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα του σχολείου. Ο κ. Βούρος μάλιστα, συμφώνησε με εκπροσώπους του 15μελούς για τακτικές συναντήσεις στο δημαρχείο τόσο από το 3ο ΓΕΛ όσο και από όλα τα σχολεία της πόλης. Εντύπωση προκάλεσε κατά την συζήτηση, η παρατήρηση από εκπρόσωπο του “3ου”, ότι τα τελευταία 3 χρόνια… ΔΕΝ κατέστη δυνατόν να συναντηθούν με τον πρώην δήμαρχο της πόλης παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στο σχολείο…Μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους του 3ου ΓΕΛ, ο Γιάννης Βούρος συναντήθηκε και με εκπροσώπους του 1ου ΕΠΑΛ, 1ου & 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροΛύκεια ΝΦ-ΝΧ: “Πρόγραμμα” καταλήψεων από Τρίτη;” (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΕκοιμήθη ο Μητροπολίτης τ. Ν. Ιωνίας – Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.