Λύκεια ΝΦ-ΝΧ: “Πρόγραμμα” καταλήψεων από Τρίτη;” (Βίντεο)

0

“Μπαράζ” καταλήψεων Λυκείων της Νέας Φιλαδέλφειας φαίνεται ότι θα έχουμε από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Δευτέρα (20.01) το βράδυ.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος (Δύναμη Πολιτών) κ. Κώστας Ντάτσης ενημέρωσε το σώμα ότι επίκειται κατάληψη μαθητών του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας από την Τρίτη (21/01). Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Τάσος Κωνσταντινίδης και σημείωσε ότι: “Δυστυχώς φαίνεται ότι μπαίνουμε από αύριο σε ένα πρόγραμμα συνεχών καταλήψεων, δεν ξέρω από ποιον υποκινείται και με ποιους τρόπους και…“… δείτε στο αποκλειστικό βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:


Δείτε επίσης:

Υπό κατάληψη βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη (14/01) το 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας με βασικό επιχείρημα “τα καινούργια νομοσχέδια που θα τεθούν υπό εφαρμογή στο μέλλον (από την κυβέρνηση)“… – αρχικά δεν υπήρχε επαρκής θέρμανση καθώς ήταν εμφανής η έλλειψη πετρελαίου. Το δεύτερο αίτημα αφορά κάποια προβλήματα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όπως η έντονη απουσία βρυσών στον προαύλιο χώρο. Επίσης παρατηρείται δυσλειτουργία σχεδόν σε όλα τα καζανάκια και ανεπάρκεια στους σύρτες των τουαλετών…”:

2ο ΓΕΛ Ν.Φ.: Υπό Κατάληψη για “μελλοντικά νομοσχέδια της Κυβέρνησης”…

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το… My City 2020!
Επόμενο άρθροΠορεία του 3ου ΓΕΛ Ν.Φ. στο Δημαρχείο – Συνάντηση με Δήμαρχο (Βίντεο – Photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.