Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

? “Αεργος… #arxontas… άεργος-λιβελογράφος!”

1η Δημοσίευση 15.10.2019. Επικαιροποίηση με το σχόλιο: “Ευχαριστούμε τον τέως #arxonta για τα “καλά λόγια” και για την διαφήμιση. Ελπίζουμε σύντομα να βρει εργασία! Και, μια και ο φάντης του τελείωσε… ας πουλάει τουλάχιστον ρετσινόλαδο! Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή άλλωστε…”

? Όταν έχει συνηθίσει να είναι μια ζωή “άεργος”?  άντε και κατά καιρούς “έμμισθο? τρολ? & κομματόσκυλο?”… και του “κάθεται” η “κέντα?” και γίνεται #arxontas? μιας χρήσης (αποτυχημένος?)… τότε είναι σίγουρο πως οι αντιδράσεις του μετά “το σουτ” από το παλάτι θα είναι “τραμπουκο-αλήτικες??”.

Τίποτα το παράξενο δηλαδή. Εδώ ως #arxontas? και είχε ίδιες συμπεριφορές. Τώρα που έχασε το “κύριος” που έπαιρνε ως #arxontas (και μόνο) … θα αλλάξει;;;

Πυρ και κίνηση λέμε! “Βουρ στον πατσά”! ???

Δουλειά δεν έχει πλέον ο τέως #arxontas?, νυν πάλι “άεργος”?, παίρνει την “πένα✍” από τον “επαγγελματία ρεπόρτερ? -χασάπικων????” και γράφει ό,τι μπαρούφα? νομίζει ότι θα “δολοφονήσει ??? τον χαρακτήρα των αντιπάλων του“, βγάζοντας παράλληλα έτσι και τα “ψυχολογικά?? απωθημένα του???”.

Άεργος-λιβελογράφος?✍ δηλαδή! Το λες και αναβάθμιση από την πρώτη φορά…

Αλλά, δεν είναι απαραίτητα κακό το τελευταίο (Άεργος-λιβελογράφος?✍).  Ξεσπάει μάλλον! Κάτι σαν ψυχανάλυση δηλαδή ?! Στηρίζουμε τότε λοιπόν! Να γράφει και άλλα!  Κανένα πρόβλημα! Άλλωστε ο κόσμος έχει κρίνει και θα συνεχίσει να κρίνει. 10 χρόνια?  στο μετερίζι και ?.!

Τον #arxonta τον #xekareklose όμως. Κρίμα?…

Υγεία να έχουμε ΟΛΟΙ. Και καθείς ας πορεύεται όπως νομίζει!

Αυτά.


“Το #klama του αποχωρισμού & το #xesaloma”

? #Klama…


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!