“Το #klama του αποχωρισμού & το #xesaloma”

0

Το #klama του αποχωρισμού των “τέως” από τις καρέκλες της εξουσίας που ο λαός με ΕΚΛΟΓΕΣ τους ξε-καρέκλωσε (sic), έχει πλέον μετατραπεί σε #xesaloma!!!

#Xesaloma, με την γνωστή τους “καταγγελτική, υβριστική, συκοφαντική, κίτρινη, ‘δολοφονία χαρακτήρων’, μπλοκαρίσματα κλπ.” τακτική που χρησιμοποιούσαν για να πλήξουν τους “μη προσκυνητές τους & αντιπάλους” όταν ήταν στην εξουσία!

Μιλούν “αυτοί”, για “δημοκρατία” και για “ήθος“! Κατηγορεί “αυτός” (ποιος;;; αυτός!!!) για “αντιδημοκρατικές τακτικές” και για “έλλειψη ήθους“! Μιλάει “αυτή” (ποια;;;αυτή!!!) για “κοπτοραπτικές“!!! Η κυρία: “σας μπλοκάρω γιατί αντιμιλάτε“!!!

Μην προκαλείτε κυρίες και κύριοι “τέως”:

Δεν έχουμε καμία διάθεση να ανακυκλώσουμε το παρελθόν (σας). Κοιτάμε μπροστά πλέον. Δεν στεκόμαστε πίσω. Άλλα όλα έχουν ένα όριο! Ο κόσμος σας έκρινε. Σας ξε-καρέκλωσε (sic). Αποδεχτείτε το, έχετε όλο τον χρόνο να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε γιατί “πέσατε” (διαβάστε πάλι τα παραπάνω, θα σας βοηθήσουν…)! Είστε πλέον στην αντιπολίτευση. Φροντίστε να σεβαστείτε τον νέο ρόλο σας ελέγχοντας “ως το μεδούλι” την νέα εξουσία, αλλά με σύνεση, σεβασμό προς τα άτομα, τους θεσμούς, τους κανόνες και την αντίθετη άποψη! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την “νέα εξουσία”.

*Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε.


Διαβάστε επίσης:

“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Βούρου με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων
Επόμενο άρθροΕπιστολή στον Περιφερειάρχη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.