Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

? #Klama…

Ελάχιστες μέρες μακριά από την καρέκλα και το #Klama που πέφτει από τον “τέως” και επί 5 χρόνια “κολλημένο στην καρέκλα της εξουσίας” έχει “πλημμυρίσει” την πόλη!

5 χρόνια ήταν αυτά βλέπετε στην ΕΞΟΥΣΙΑ. Δημοσιότητα, συνεντεύξεις, “έργα”, μεγαλεία… που δεν είχε δει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! Παράλληλα όμως,  ναρκισσισμός, αλαζονεία και αμετροέπεια. Η κλασική “ασθένεια” των κακών πολιτικών, που όχι μόνο οδήγησε τους περισσότερους συντρόφους του να “την κάνουν” από κοντά του, αλλά και σε οδυνηρή εκλογική ήττα και απώλεια της “πολυαγαπημένης” καρέκλας…

Και πριν καλά-καλά προλάβει να οργανωθεί και να αναλάβει η νέα διοίκηση, να γίνουν οι απαραίτητες συνεργασίες μέσα από το εκλεγμένο -από τον λαό- υπάρχον πολιτικό προσωπικό, έτσι ώστε να μπορέσει να διοικηθεί ο τόπος… ξεκίνησε το “πετροβολητό”! Το άθλημα στο οποίο είχε διαπρέψει πριν ανακαλύψει την (πολυαγαπημένη πλέον) καρέκλα της εξουσίας

Στα πιο σοβαρά

Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε πως θα τα πάει ο “νέος άρχοντας” στα 4 επόμενα χρόνια. Μέντιουμ δεν είμαστε όπως “οι τέως”. Καλά να είμαστε και ό,τι “στραβό” θα γίνεται θα το “κράζουμε” ανάλογα. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε 9 χρόνια τώρα.

Όμως:

Η υποκρισία του “τέως” και του όψιμου “κολαούζου του” δεν έχει όριο! Στην πραγματικότητα “πυροβολούν” τους “νέους” για ένα (1) και μοναδικό λόγο: Κόντρα στις προβλέψεις τους “οι νέοι” ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να αποκτήσουν πλειοψηφία! Χωρίς αυτούς! Και ο ρόλος τού “κάνω εγώ κουμάντο με τις ψήφους μου” που προσδοκούσαν… έλαβε ΤΕΛΟΣ!

Εξού και το ατελείωτο #Klama…


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!