“Ο #(Μ)πολιτισμός & η #(μ)παιδεία του ‘Πολίτη΄”

0

Στην φωτογραφία κατοίκου της πόλης από την λίμνη του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας που χρησιμοποιήσαμε στο ποστ της στήλης #Fx-hashtags με τίτλο Άλσος ΝΦ-ΝΧ: “#(Μ)πολιτισμός & #(μ)παιδεία…”, αναδείχτηκε-αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η ατομική (μ)παιδεία και (μ)πολιτισμός μιας μερίδας ασυνείδητων συμπολιτών μας. Το αυτό έκανε και ο κάτοικος που αποθανάτισε μπουκάλια ουίσκι, καφέδες, σπασμένα ξύλινα πατώματα από την υποδομή της λίμνης κ.ο.κ. Το σχόλιό του στην φωτογραφία δεν χωρά αμφισβήτηση: “Τα “ωραία” του Κορονοϊού στη λίμνη του Άλσους …. Έβαλα τα χέρια μου να τα βγάλω και αηδίασα για την κατάντια του ανθρώπου…”.

Κάποιοι τέως εξουσιαστές (επί πενταετία) αυτής της πόλης όμως, “φρόντισαν γκεμπελικά” να πουν “μπράβο” και με παράσημα -επί της ουσίας- στους απολίτιστους συμπολίτες μας, ρίχνοντας την όλη ευθύνη στην (όποια) δημοτική αρχή. Παραθέτοντας την φωτογραφία με την ανθρώπινη σαβούρα στην λίμνη έγραψαν: Η μικροκομματική σπέκουλά τους λοιπόν, έφτασε στο σημείο επιβράβευσης των τραμπούκων που σπάνε τις υποδομές της λίμνης και τις πετάνε μέσα, παρέα με τα άδεια μπουκάλια ουίσκι και όλη την σαβούρα τους!

Τα συγχαρητήρια μας! Του απονέμεται η επίσημη βεβαίωση:


Άλσος ΝΦ-ΝΧ: “#(Μ)πολιτισμός & #(μ)παιδεία…”

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Δωρεά φαρμάκων σε Δήμο Χαλκίδας & κοινωφελείς φορείς
Επόμενο άρθροΒίντεο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην οδό Πίνδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.