Τι βρήκε στα ταμεία η διοίκηση Βούρου…

0

Ανακοίνωση για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας όπως την παρέλαβε από την διοίκηση Βασιλόπουλου, εξέδωσε η νέα δημοτική αρχή:

Δελτίο Τύπου

Νέα Φιλαδέλφεια, 25/09/19

Μετά από τις 25 πρώτες ημέρες στη διοίκηση του Δήμου και έπειτα από τον αρχικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα πρώτα δεδομένα που αποτυπώνονται και αφορούν την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε. 

Χρέος σε προμηθευτές έως την 31/08/2019: 1.080.572 ευρώ
Ληξιπρόθεσμο χρέος: 502.629,84 ευρώ
Επειδή εκκρεμούν δε τιμολόγια από συμβάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το χρέος σε προμηθευτές αναμένεται να φτάσει μέχρι το τέλος του έτους τα 2.668.669,65 ευρώ.

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, η οικονομική κατάσταση στο Δήμο μας, παρά τα όσα ακούγονταν προεκλογικά από την απερχόμενη διοίκηση, δεν θα λέγαμε ότι είναι… καλή. Το αντίθετο. 

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να γνωστοποιήσουμε τα πλήρη στοιχεία, αποτυπώνοντας με απόλυτη ακρίβεια την πραγματικότητα. 

Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ, πως με την καθημερινή μας δουλειά και προσπάθεια, σε συνεργασία με τα στελέχη του Δήμου, τόσο η μισθοδοσία των υπαλλήλων μας, όσο και η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, είναι πλήρως ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

Τέλος, οι δεσμεύσεις του δημάρχου και της δημοτικής μας αρχής που αφορούν το αύριο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, παρά τις δυσκολίες και τα «αναχώματα», να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας, πως θα υλοποιηθούν στο ακέραιο.


Τάφας: “Έχουμε πρόβλημα στα ταμειακά υπόλοιπα λειτουργικών δαπανών του Δήμου”!

Προηγούμενο άρθροΑ.Γ.Σ. Ν.Φ.: Παγκόσμιοι Φιλαδελφειώτες!
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της “Δύναμης Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.