Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 8:26 πμ

“Το #doylema πάει σύννεφο…”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Το αλιεύσαμε από το Facebook. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η τραγελαφική πραγματικότητα της σημερινής διοίκησης του #arxonta που πλέον έχει περάσει στον σουρεαλισμό…

1. Είσαι η διοικούσα δημοτική παράταξη

2. Έχεις ΑΓΝΟΗΣΕΙ επί 4,5 χρόνια τις απόψεις των δημοτών και πάμπολλες φορές τους έχεις ΛΟΙΔΟΡΗΣΕΙ, επειδή ασκούν κριτική στα κακώς κείμενα της διοίκησής σου στο Δήμο.

3. Σημαίνοντα μέλη της παράταξής σου, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ (μέσω μπλοκαρίσματος) σε πολλούς δημότες με διαφορετική άποψη από τη δική σου, να εκφραστούν μέσα από ομάδες του FB τις οποίες διαχειρίζονται, προκειμένου να προωθούν ΜΟΝΟ τις δικές σου απόψεις!!!

Έρχεσαι λοιπόν 5 μέρες πριν τελειώσεις την….. εκπόνηση του Προγράμματός σου ΚΑΙ 50 (σκάρτες) μέρες πριν τις εκλογές και…..

ΤΙ ΛΕΣ ????????

“Αυτή την εβδομάδα τελειώνουμε το Πρόγραμμά μας και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε το όνομα της παράταξής μας, «Δύναμη Πολιτών».
Ζητάμε από εσάς, όσους ζουν στην Πόλη μας (ακόμα και εάν δεν ψηφίζουν εδώ), να συμμετάσχετε σε αυτό, στο Πρόγραμμα που εκπονούμε για την επόμενη τετραετία!
Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις σκέψεις και τις ιδέες σας μέχρι το Σάββατο 13/4 στις 24:00″ (!!!!)

ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ!!!!!! (όπως έλεγε και μια ψυχή…)

Για 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ σε μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΗΤΕΙΑ, θα σας ακούσουμε!!!!

ΜΗΝ κοιτάτε τι κάναμε όσες μέρες προηγήθηκαν από το 2014 έως σήμερα!!!!

Αν δεν είναι αυτό ΘΡΑΣΟΣ και ΚΟΡΟΪΔΙΑ, τότε τι είναι??????? ???

Πείτε τουλάχιστον…..

“ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΜΕ”
ή
“ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΤΑΞΟΥΜΕ”

Τελειώνεις δε με το θεϊκό…..

“Και για να προλάβουμε τα παπαγαλάκια: Παιδιά, δε στερέψαμε από ιδέες, απλά σας υ-π-ο-λ-ο-γ-ί-ζ-ο-υ-μ-ε ως ενεργούς πολίτες για όλη την επόμενη τετραετία”

Κι εκεί κυλιόμαστε κάτω από τα γέλια, γιατί εμμέσως παραδέχεσαι ότι την 5ετία που προηγήθηκε, “γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας” μας είχατε!!!

#doylema


«Το #doylema πάει σύννεφο Νο2…»

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!