«Το #doylema πάει σύννεφο Νο2…»

0

Το αλιεύσαμε από το Facebook. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η τραγελαφική πραγματικότητα της σημερινής διοίκησης του #arxonta που πλέον έχει περάσει στον σουρεαλισμό…

Ερωτάται ο… εκπρόσωπος τύπου, διαχειριστής ΜΜΕ οργάνου της παράταξης & εκλεγμένος έμμισθος τοπ. πρόεδρος του #arxonta, εάν η παράταξη τους έχει κομματική ταυτότητα ή χρίσμα από το “κυβερνητικό κόμμα:

Και απαντά: “Είμαι μέλος της παράταξης. Τελεία. Αυτή η παράταξη έχει πολιτικές θέσεις, πρόγραμμα, αλλά δεν έχει κομματική ταυτότητα. Ούτε ήταν, ούτε είναι παράταξη του “κυβερνητικού κόμματος”, ούτε έχω αντιληφθεί να έχει πάρει κανένα χρίσμα. Απλά το “κυβερνητικό κόμμα” συμμετέχει στην παράταξη (…)!

Το #doylema πάει σύννεφο Νο2…


Προηγούμενο άρθρο“ΠΡΟΣΟΧΗ στα #trolls εν όψει εκλογών”
Επόμενο άρθροΝέα Ιωνία: Πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.