ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Τραγική η κατάσταση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας”

0

Από αναγνώστη της FX-news λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να καταγγείλω το γεγονός ότι η κατάσταση στην Νέα Φιλαδέλφεια (κέντρο) τα Παρασκευό-Σαββάτο-Κύριακα, με τα παρκαρισμένα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ! Γενικός (διπλοπαρκακαρισμένα, πάνω σε πεζοδρομία, παράνομα κτλ) αλλά και ειδικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

Θεωρώ ότι είναι ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα, το οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να λυθεί! Δεν μπορεί το 2019 οι άνθρωποι με καροτσάκι να μην μπορούν να κινηθούν στο δρόμο! (όχι ότι όλοι οι παράνομα παρκαρισμένοι είναι σωστοί… Αλλά τουλάχιστον δεν δημιουργούν πρόβλημα στον συνάνθρωπο)!!

Η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτα, καθώς κάθε Σαββάτο βράδυ που παίρνουμε τηλέφωνο δεν έρχονται ΠΟΤΕ! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει με την Δημοτική Αστυνομία (όχι ότι την έχω δει και ποτέ)! Θα ήθελα πραγματικά τη βοήθεια σας τουλάχιστον στο να διαδοθεί το πρόβλημα και ίσως και έτσι να κινητοποιηθούν κάποια πράγματα!

Προηγούμενο άρθροΤο 3ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» στην Murcia της Ισπανίας»
Επόμενο άρθρο“Το #doylema πάει σύννεφο…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.