“AΛΣΟΣ: Καλοκαιρινό Resort το Μυστικό Σχέδιο! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ”

0

Μετά από μεγάλη έρευνα εξασφαλίσαμε το μυστικό σχέδιο ομάδας ξένων επιχειρηματιών που θέλουν να μετατρέψουν το άλσος σε τουριστικό καλοκαιρινό resort!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την στιγμή, οι διαπραγματεύσεις των επιχειρηματιών με υψηλά κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ε.Κ.Τ. για την παραχώρηση της λίμνης του άλσους και την έκτασης γύρω από αυτήν (700μ. περιφέρεια)!

Η λίμνη θα μετατραπεί σε πολυτελέστατη πισίνα και θα τοποθετηθούν εκατοντάδες τόννοι θαλάσσιας άμμους με τις απαραίτητες -για resort- ομπρέλες και ξαπλώστρες πολυτελείας!

 

Αναμένεται μάλιστα να χτιστεί και 20 όροφο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην θέση που βρίσκονταν κάποτε ο “αείμνηστος” Κένταυρος!

Η συμφωνία περιλαμβάνει την εκμετάλλευση του χώρου για 99 έτη μέσω μίσθωσης από το ΤΑΙΠΕΔ, στα πλαίσια της υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας (99 έτη) από τους δανειστές εταίρους μας της Ε.Ε.!

Δείτε αποκλειστικά, το μυστικό σχέδιο της μετατροπής του άλσους σε καλοκαιρινό resort:

#protaprilia… Καλό μήνα και του χρόνου με υγεία!

Προηγούμενο άρθρο«Ντροπή και πάλι ντροπή!!!»
Επόμενο άρθροΣχόλιο της Μαίρης Καλύβη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.