«Ντροπή και πάλι ντροπή!!!»

0

Με ύβρεις, ανακρίβειες και προσπάθεια συκοφάντησης του εκδότη της Fx-news κ. Βασίλη Βέττου, αντέδρασε το “δημοσιογραφικό όργανο” της δημοτικής αρχής, ο “Πολίτης”, του οποίου ιδιοκτήτης και διαχειριστής είναι ο κ. Γιώργος Κατερίνης (στενότατος συνεργάτης του δημάρχου κ. Βασιλόπουλου και ΕΜΜΙΣΘΟΣ πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Χαλκηδόνας με την Δύναμη Πολιτών) μετά το σοκαριστικό βίντεο-καταγγελία αναγνώστη που δημοσίευσε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Fx-news το Σάββατο το πρωί με τίτλο: “Ντροπή κύριε Δήμαρχε“.

“ΝΤΡΟΠΗ” κύριε Δήμαρχε!

Η καταγγελία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα FX-news που από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί καθημερινά και αδιάλειπτα στην ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το “υβριστικό” δημοσίευμα (Αν δεν τους βολεύει η αλήθεια, τόσο το χειρότερο για αυτήν):

Δεν θα ασχοληθούμε ΚΑΘΟΛΟΥ με την προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, τις ύβρεις και την προσπάθεια “δολοφονίας χαρακτήρα” από όψιμους εξουσιαστές που “βρήκαν πόρτα και μπήκαν” και που εδώ και 4,5 χρόνια προσφέρουν άφθονο γέλιο και τρολλάρισμα στους δημότες με αυτά που γράφουν. Το βίντεο-ντοκουμέντο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Καλή καρδιά!

Ο τίτλος του δημοσιεύματός μας ήταν ξεκάθαρος.“Ντροπή κύριε Δήμαρχε”. “Είναι ντροπή κύριε δήμαρχε αυτό που αντικρίζουν κάθε μέρα μαθητές & καθηγητές”. Ντροπή αισθάνθηκε ο καθένας μας με την τριτοκοσμική εικόνα του Λυκείου. Πιστεύουμε ο δήμαρχος, ο κατ΄επάγγελμα φιλόλογος, ο εκπαιδευτικός, το ίδιο θα αισθάνθηκε όταν είδε το βίντεο. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και σήμερα, θα επιληφθεί άμεσα για να καθαρίσει η σαβούρα. Όπως πιστεύουμε ότι θα ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ το επικίνδυνο κομμάτι του προαυλίου έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση από τους μαθητές.

Τώρα τις χαζές δικαιολογίες -για μωρά παιδιά- που γράφει ο κάθε “προσωρινός”, ότι δηλαδή έχει απαγορευθεί (τύποις) η πρόσβαση στην πλευρά του “επικίνδυνου” προαυλίου η οποία διαχωρίζεται από το υπόλοιπο προαύλιο με μια νοητή (φανταστική) γραμμή και ότι οι καθηγητές πρέπει να αστυνομεύουν (μεταφορά ευθυνών λέγεται αυτό…) τους εφήβους να μην πλησιάσουν… εντάξει… και η… κοροϊδία έχει κάποια όρια!
Όπως και η εσκεμμένη απόκρυψη της “γκαιμπελίστικης σπέκουλας” ότι στο 1/3 του βίντεο υπήρχε “σαβούρα” και επικίνδυνα σημεία στον… “νόμιμο” χώρο του προαύλιου. Να μην αναφερθούμε στην “βρύση” που “σίγουρα” καθημερινά θα υπάρχει “βρυσοφύλακας” για να απαγορεύει την πόση από τους μαθητές!!!

Βρε τι ζούμε το 2019! Ντροπή και πάλι ντροπή!!!

Δείτε το βίντεο-καταγγελία για άλλη μια φορά:

Ο “παράνομος” χώρος του προαυλίου

Ο “νόμιμος” χώρος του προαυλίου


“?#Gkaimpeliskoi_entaytha…”

Προηγούμενο άρθρο“Κλαδεύω και δεν μαζεύω!”
Επόμενο άρθρο“AΛΣΟΣ: Καλοκαιρινό Resort το Μυστικό Σχέδιο! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.