“?#Gkaimpeliskoi_entaytha…”

0
Ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς ήταν Γερμανός πολιτικός και Υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1933 έως το 1945. Για να πείσει όλο και περισσότερους… έχει αποδοθεί στον Γκαίμπελς η χρήση της τακτικής: «πες, πες, κάτι θα μείνει»…

〈?”Γκαιμπελίσκος”

(πολιτική) υποτιμητικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άνθρωπο που προπαγανδίζει μία γνώμη / άποψη / ιδέα με ύπουλα μέσα, χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία και την τακτική της επανάληψης συνεχώς των ίδιων πραγμάτων, για να πείσει όλο και περισσότερους (έχει αποδοθεί στον Γκαίμπελς η χρήση της τακτικής: «πες, πες, κάτι θα μείνει»)

?#Gkaimpeliskoi_entaytha

Οι “Τύποι” που ό,τι και αν συμβεί προσπαθούν να το “χρεώσουν” στους “αντιπάλους τους” με ύπουλα, πλάγια “Μέσα” και με συνεχόμενες επαναλήψεις! Είναι μάλιστα ικανοί να “σπάσουν” οι ίδιοι… και να καταγγείλουν τους άλλους για το σπάσιμο! Άλλωστε το “μπάχαλο” το θέλουν, το προκαλούν, το σκηνοθετούν… με “θύματα” τους ίδιους! Για να τους λυπηθούν και να τους… “σταυρώσουν” στην κούτα!〉

Προηγούμενο άρθροΠόλης Ενότητα ΝΦ-ΝΧ: “Καταδίκη βανδαλισμών”
Επόμενο άρθρο“#Lamogio…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.