Πόλης Ενότητα ΝΦ-ΝΧ: “Καταδίκη βανδαλισμών”

0

Από την δημοτική παράταξη “Πόλης Ενότητα” του υπ. δημάρχου Τάσου Κωνσταντινίδη, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Φιλαδέλφεια- Ν. Χαλκηδόνα, 28/3/2019

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο συνδυασμός «Πόλης Ενότητα» καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς που έγιναν από αγνώστους σε παιδικές χαρές του Δήμου και στην εξωτερική οροφή βρεφονηπιακού σταθμού στην οδό Πεταλά. Είναι αδιανόητο παιδικές χαρές στις οποίες παίζουν και διασκεδάζουν παιδιά, δέντρα και χώροι βρεφονηπιακών σταθμών να γίνονται στόχος τέτοιων απαράδεκτων ενεργειών που δείχνουν ασέβεια προς τους δημότες και τα παιδιά μας.

Πέρα από ευχολόγια και καταγγελίες όμως, ο Δήμος, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, οφείλει να περιφρουρήσει καλύτερα τους δημόσιους χώρους, να ενισχύσει τον φωτισμό και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δημιουργήσει αίσθημα ασφαλείας στους συμπολίτες μας.

Άλλωστε η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του δημότη και η δημιουργία συνθηκών ασφάλειας στην πόλη είναι κατά τη γνώμη μας ένα από τα βασικότερα ζητήματα του Δήμου μας, γι’ αυτό και καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του σχεδιασμού και της προετοιμασίας του συνδυασμού μας για την αναβάθμιση της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστική συνέντευξη του Αλέκου Γούλα στην Fx-news!
Επόμενο άρθρο“?#Gkaimpeliskoi_entaytha…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.