Θρίαμβος Ιωνικού!

0

Σχεδόν… Β’ Εθνική!

Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας εναντίον ΝΕ Μεγαρίδας, ΤΟ παιχνίδι της ημέρας. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ένα ντέρμπι ισάξιο των δύο ομάδων, με νικητή τον Ιωνικό με 75-71 ο οποίος βρίσκεται πλέον με το ενάμιση πόδι στη Β’ Εθνική κατηγορία!

Ο αγώνας ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς στο πρώτο καλάθι της Μεγαρίδας ο Σιδέρης κάρφωσε τόσο δυνατά που κόπηκε το συρματόσχοινο που συγκρατούσε τη μία μπασκέτα, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα! Την αποκατάσταση ανέλαβε ο Τζίμης (μάστορας ειδικών αποστολών και φίλος της ομάδας) και το παιχνίδι ξανάρχισε από εκεί που είχε σταματήσει. Είναι περιττό να αναφερθούμε στο υψηλό επίπεδο των δύο ομάδων, το οποίο φάνηκε στο παρκέ με αποτέλεσμα η πρώτη (17-14) και η δεύτερη περίοδος (17-20) να κρίνονται στις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι 34-34. Ο Ιωνικός μπήκε με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια (κάτι τους λέει στα αποδυτήρια, δε θέλω να το σκέφτομαι…) και η ομάδα του coach Σορώτου τελείωσε την τρίτη περίοδο με προβάδισμα 8 πόντων 57-49 (σκορ περιόδου 23-15) και την αίσθηση ότι έτσι θα συνέχιζαν τα πράγματα μέχρι το τέλος.

Στην τέταρτη περίοδο η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αλλά η Μεγαρίδα με καλή άμυνα (σε συνδυασμό με κακές επιλογές των παικτών του Ιωνικού) κατάφερε να μειώσει κάτω από τους 5 πόντους που ήταν η διαφορά του πρώτου γύρου και παρά την ήττα να ελπίζει σε τυχόν ισοβαθμία όπου έχει και το πλεονέκτημα.

Ι

ωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας (Σορώτος, Καλιώρας): Παπανδρέου 10, Άρχος, Παπαπέτρος 2, Γρύλλης 8(1), Κουμουνδούρος, Πέττας 16(1), Μουμπάρακ 21(6), Μαλτέζος, Γκίνης 3, Κουλούρης, Κατίακος 8, Χριστόδουλος 7

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Φεβρουάριος 2019
Επόμενο άρθροΣυνεργασία της “Πόλης Ενότητα” με τη «MONUMENTA»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.