“Ασυνειδησία Νο2” (καταγγελία)

0

Αναγνώστης της Fx-news μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία:

Καλησπέρα σας! Πήγα με τα παιδιά μου στο jumbo στον Περισσό και έβαλα το αμάξι στο parking του lidl ακριβώς μπροστά στο κατάστημα. Την ώρα που έβγαινα ένα αμάξι με 2 γυναίκες μια μικρή και μια μεγαλύτερη (πιθανόν μαμά κ κόρη ) ευδιάθετες… παρκάρουν στη θέση αναπήρων!!!

Δεν προλαβαίνω να πάω να τους κάνω παρατήρηση και μπαίνουν μέσα στο lidl. Σημείωση: η συνοδηγός, η μεγαλύτερη κυρία φόραγε ένα νάρθηκα στο πόδι χαμηλά αλλά περπατούσε κανονικά χωρίς κάποια πατερίτσα ή άλλη βοήθεια. Οι δύο κυρίες, βγήκαν από το μαγαζί -πριν φύγω- γιατί κάτι είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο και άμεσα τις ρώτησα για ποιο λόγο έχουν παρκάρει σε θέση αναπήρων. Η κυρία με τον νάρθηκα μου απάντησε: “θεωρούμε προσωρινά ανάπηρη γιατί έχω σπασμένο πόδι!” (επαναλαμβάνω, δεν είχε γύψο αλλά ένα νάρθηκα και περπατούσε κανονικά…). Της επανέλαβα ότι δεν είναι ανάπηρη και πρέπει να παρκάρει αλλού αλλά… μου επιτέθηκε, με αχαρακτήριστες εκφράσεις! Από τις φωνές, μαζεύτηκαν και άλλοι και της έλεγαν το ίδιο πράγμα αλλά η κυρία τίποτα. Κλείδωσαν το αμάξι κανονικά και μπήκαν πάλι στο κατάστημα!!!

Φευ…


Ασυνειδησία…

Προηγούμενο άρθροΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι “μάσκες” με τα καλάσνικοφ!
Επόμενο άρθροΟι “Ονειρωδοί” στο “Κουντουράς”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.