Καταγγελία: Καθαριότητα 5ου νηπιαγωγείου Ν. Φιλαδέλφειας

0

Από αναγνώστη μας, κάτοικο Νέας Φιλαδέλφειας και γονέα του 5ου νηπιαγωγείου στην οδό Νικηταρά λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Καλημέρα σας, θα ήθελα να αναφερθώ και να καταγγειλω την πλήρη αδιαφορία των
αρμόδιων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ως προς τη φροντίδα καθαριότητας του 5ου νηπιαγωγείου στην οδό Νικηταρά. Όπως ενημερωθηκαμε, μια καθαρίστρια έρχεται στο χώρο του σχολείο μια φορά στις 15 μέρες, στις 13:00 ώστε να καθαρίσει. Ξεκάθαρα οι τουαλέτες και οι χώροι διδασκαλίας μένουν βρώμικοι για παιδάκια 4 και 5 ετών για 14 ημέρες.
Σας ενημερώνω προκειμένου να το τεθεί το ζήτημα από τη σελίδα σας και να
ερευνηθεί πρώτου ως γονείς αρχίσουμε να το δημοσιοποιουμε παντού κ με το φόβο οι αρμόδιοι αναγκαστούν να στέλνουν κάποιον να καθαρίσει.
Ανθρωπιά για τα παιδιά μηδέν! Στην εποχή του κορονοιου οι κύριοι του Δήμου είναι στο πουθενά για τα παιδιά του Δήμου!

Ένας γονέας.

 

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση στη Βουλή για τον αετό της ΑΕΚ απο Βουλευτή του ΜέΡΑ25 – Η απάντηση Αμυρά
Επόμενο άρθροΤοποθέτηση Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Νοεμβρίου 2021
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.