Ερώτηση στη Βουλή για τον αετό της ΑΕΚ απο Βουλευτή του ΜέΡΑ25 – Η απάντηση Αμυρά

0

Πολιτική αντιπαράθεση για τον αετό της ΑΕΚ . Ερώτηση στη Βουλή για τον αετό της ΑΕΚ απο Βουλευτή του ΜέΡΑ25 – Η απάντηση Αμυρά . Στις 29 Οκτωβρίου η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει επίσημα πως σε κάθε εντός έδρας αγώνα στον ουρανό του γηπέδου θα πετάει ο Οδυσσέας! Ένας αετός με την ομάδα να έχει έμβλημα τον δικέφαλο, που θα δίνει έναν διαφορετικό τόνο σε κάθε αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» στο νέο της γήπεδο, την «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Ένωσης, και θαυμασμό σε αρκετούς ακόμα φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδας που υποστηρίζουν, πλην όμως υπάρχουν κι αυτοί που εξέφρασαν σθεναρές αντιρρήσεις. Μεταξύ αυτών, μάλιστα, και ένας βουλευτής του ΜέΡΑ 25, ο οποίος έφτασε στο σημείο να καταθέσει ακόμα και επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για τον αετό της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, ο Κρίτων Αρσένης κατέθεσε την ερώτηση η οποία είχε θέμα «Παράνομο show με απειλούμενο είδος αετού ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΙδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού: οι εργαζόμενοι δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη! Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης
Επόμενο άρθροΚαταγγελία: Καθαριότητα 5ου νηπιαγωγείου Ν. Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.