Ασυνειδησία…

0

 

Η Fx-news από το 2010 που ξεκίνησε την λειτουργία της, με συνέπεια, ελέγχει την εκάστοτε δημοτική αρχή όπως επιτάσσει ο ρόλος του Τύπου και αναδεικνύει τα «κακώς κείμενα» που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Δεν χαριζόμαστε όμως και στους ασυνείδητους πολίτες που δυσχεραίνουν την ζωή των συμπολιτών τους και την δουλειά του Δήμου!

Πολίτες, που προκειμένου να βολευτούν και να “κάνουν την δουλειά τους”, αποθέτουν νύχτα… την σαβούρα τους σε δημόσιους χώρους, συνήθως δίπλα σε κάδους απορριμάτων!!! Το “φαινόμενο” συμβαίνει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας! Ασυνείδητοι άλλωστε υπάρχουν παντού και δυστυχώς είναι πολλοί!

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Αλλάζουν όλα στις παιδικές χαρές της χώρας…
Επόμενο άρθρο“Μπέρδεμα”, με την υπόθεση του αστυνομικού που ξυλοφόρτωσαν Πακιστανοί;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.