ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ «Μπέρδεμα», με την υπόθεση του αστυνομικού που ξυλοφόρτωσαν Πακιστανοί;;;

«Μπέρδεμα», με την υπόθεση του αστυνομικού που ξυλοφόρτωσαν Πακιστανοί;;;Αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου κρατούνταν όμηρος από τέσσερις Πακιστανούς που διαμένουν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, περίοικοι άκουσαν φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι απελευθέρωσαν τον συνάδελφό τους και προσήγαγαν τους τέσσερις Πακιστανούς.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα καθώς ο μεν αστυνομικός ισχυρίζεται πως οι Πακιστανοί τον άρπαξαν και τον εγκλώβισαν αφότου ο ίδιος τους είδε να διαπληκτίζονται και πήγε να τους χωρίσει, ενώ οι προσαχθέντες υποστηρίζουν ότι τον παγίδευσαν όταν ο ίδιος εισήλθε στο διαμέρισμά τους για να τους κλέψει τα λαθραία τσιγάρα που πωλούσαν.

Στην έρευνα που διεξάγουν οι αρχές για το περιστατικό συμμετέχει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων καθώς υπάρχουν αμφιβολίες για τα όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε κατά πληροφορίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται.


Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια!Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Απρίλιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ