Μαθήματα Aerial Yoga στο Dance Pulse

0

H Aerial Yoga είναι ένα είδος yoga η οποία χρησιμοποιεί μια αιώρα ή πανί yoga ώστε να επιτρέψει στους μαθητές να εισέλθουν σε θέσεις τις οποίες δεν θα επιχειρούσαν εύκολα σε ένα μάθημα παραδοσιακής yoga.

Ονομάζεται και Antigravity Yoga και συνδυάζει την παραδοσιακή yoga με κινήσεις εμπνευσμένες από το Pilates, τον χορό και τα ακροβατικά. Είναι εξαιρετικά ωφέλιμη σε ανθρώπους που ακολουθούν μια καθιστική ζωή ή έχουν μυοσκελετικά προβλήματα λόγω της αποσυμπίεσης που ασκεί στη σπονδυλική στήλη.

Στην Aerial Yoga το πανί βρίσκεται κοντά στη γη, λιγότερο από ένα μέτρο από το έδαφος. Λειτουργεί σαν κούνια που υποστηρίζει τη λεκάνη τόσο σε πρόσθιες όσο και σε οπίσθιες κάμψεις. Για πολλούς ασκούμενους, οι κλασικές θέσεις της yoga που τους δυσκολεύουν, εκτελούνται με μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερο επώδυνα στον αέρα.
Εκτός από τα συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά οφέλη κάθε πρακτικής Yoga, η Aerial Yoga έχει επιπρόσθετα οφέλη στην επιμήκυνση και διάταση όλου του σώματος, στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, στην αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού συστήματος, στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος και στη βελτίωση της διάθεσης και της αυτοπεποίθησης.

 

Σε ένα μάθημα Aerial Yoga φροντίζουμε:

• Να φοράμε κολάν και κολλητό μπλουζάκι.
• Να μη φοράμε μακιγιάζ ώστε να μη λερώσουμε τα πανιά.
• Να έχουμε φάει τουλάχιστον 3 ώρες πριν από το μάθημα.
• Να αφαιρούμε κοσμήματα για να μην τραυματιστούμε και να μην τραυματίσουμε τα πανιά.

Πληροφορίες κρατήσεις:

Dance-Pulse-450x300pxΤα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε ηλικίες.

Σχολή Χορού Dance Pulse:

Σμύρνης 57, Νέα Φιλαδέλφεια, 143 41, Αθήνα
210 2589394, 694 9077890
Email: dancepulse.school@gmail.com

Facebook: dancepulse.athens


Dance Pulse: Σχολή Κλασσικού & Σύγχρονου Χορού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προηγούμενο άρθρο“Μπέρδεμα”, με την υπόθεση του αστυνομικού που ξυλοφόρτωσαν Πακιστανοί;;;
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Αγέλη σκύλων στη Νέα Φιλαδέλφεια”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.