ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Αγέλη σκύλων στη Νέα Φιλαδέλφεια”

0

Από δημότη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Φωτογραφία αρχείου

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο, κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας μια αγέλη σκύλων. Προ καιρού είχα επικοινωνήσει προσωπικά με το Δήμο, αλλά οι απαντήσεις της αρμόδιας υπαλλήλου στην οποία με παρέπεμψαν ήταν αν μη τι άλλο προκλητικές και ειρωνικές. Της εξέφρασα το φόβο μου μιας και οι συναντήσεις μου με την αγέλη ήταν απειλητικές για τη σωματική ακεραιότητα τη δική μου αλλά και του σκύλου μου και μου απάντησε <σας ενοχλούν τα σκυλιά και δηλώνετε και φιλόζωη>. Τα ίδια μου μετέφεραν και πολλοί γνωστοί μου που προσπάθησαν κι αυτοί να διαμαρτυρηθούν. Πριν από δέκα μέρες είχα πάλι μια άσχημη συνάντηση με την γνωστή αγέλη, όταν βρέθηκα περικυκλωμένη με τον σκύλο μου από 7-8 σκυλιά με πολύ άγριες διαθέσεις και αφού κατάφερα να ξεφύγω, χρειάστηκα πολλή ώρα για να συνέλθω από την ταχυπαλμία που μου προκάλεσε το περιστατικό. Πριν δυο μέρες, βγαίνοντας από το σπίτι μου κι ενώ αντιλήφθηκα ότι ερχόταν η αγέλη, προσπάθησα να ξαναμπώ στο σπίτι. Δεν πρόλαβα με αποτέλεσμα να παλεύω να συγκρατήσω το σκύλο μου και συγχρόνως να αποτρέψω την είσοδο της αγέλης στην οικία μου. Για μια ακόμη φορά στάθηκα τυχερή αν και ήμουν στα πρόθυρα λιποθυμίας. Τα ζώα αυτά θα έπρεπε να βρίσκονται στην φιλοζωική. Δεν υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία. Δεν είναι δυνατόν όσοι έχουμε σκυλιά να διακινδυνεύουμε καθημερινά την σωματική μας ακεραιότητα, ούτε τη ζωή των τετράποδων φίλων μας γιατί κάποιοι αδιαφορούν. Και το χειρότερο. Αυτά τα σκυλάκια δεν είναι προφανώς στειρωμένα. Μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει αν αυτή η κατάσταση εξακολουθήσει. Θα ασχοληθεί κάποιος με το θέμα ή θα φτάσουμε στα χειρότερα? Τι πρέπει να γίνει δηλαδή να φτάσουμε σε μηνύσεις?

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα Aerial Yoga στο Dance Pulse
Επόμενο άρθροΒίντεο: «Οδοιπορικό» στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας Νο2
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.