ΝΦ-ΝΧ: Υποχρεωτικά στο νήπιο παιδιά 4 ετών

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ενημερώνει τους δημότες πως από τη νέα σχολική χρονιά 2018-19 η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, σε εφαρμογή του άρθρου 33 του ν. 4521/2018, καθίσταται υποχρεωτική καθώς ο Δήμος μας έχει περιληφθεί στην Κοινή Υπουργική Απόφαση με τους 184 δήμους στους οποίους θα εφαρμοστεί άμεσα.

Αυτό σημαίνει πως στον Δήμο μας τα παιδιά που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής (2018) την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφούν στο προνήπιο. Οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 2/5. (Πληροφορίες στο γραφείο Α/θμιας Εκπ. Α’ Αθήνας στο τηλ. 2105224638).

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια στην ΑΕΚ από Δήμο…
Επόμενο άρθροΤροχαίο ύστερα από καταδίωξη πρώην συζύγων! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.