Τροχαίο ύστερα από καταδίωξη πρώην συζύγων! (video)

0

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κόρινθο, όταν ένα εν διαστάσει ζευγάρι τράκαρε μεταξύ του στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμηνιαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε διάσταση με την 30χρονη, άρχισε να την κυνηγά με το αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός σε κατάσταση αμόκ κατάφερε και χτύπησε τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τον έλεγχο του ΙΧ της, το οποίο και ανετράπη.

Στη συνέχεια, ο 40χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχε ιστορικό καταγγελιών από τη σύζυγο για τον βίαιο χαρακτήρα του 40χρονου, ενώ είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα στο σώμα της και με σπασμένη μύτη.

Η ίδια περιέγραψε στο Star τα όσα έζησε: «Γυρνούσα από τον Ισθμό της Κορίνθου και ξαφνικά είδα πίσω μου το αμάξι του πρώην συζύγου μου. Πάντα είχα τον νου μου και κοιτούσα συνέχεια πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μου, όπου πήγαινα. Ήρθε πίσω μου με ταχύτητα μεγάλη και με χτύπησε 3 φορές. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Προσπέρασα ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά μου κι έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου! Πώς δεν πήρα άλλον άνθρωπο στον λαιμό μου».

Ο 40χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος.

ΜΕΣΩnooz.gr/
Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Υποχρεωτικά στο νήπιο παιδιά 4 ετών
Επόμενο άρθρο“#Metafortosi σε παύση;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.