Δ.Σ.: “Βάλτε πλάτη… ‘κορόιδα’!” (Βίντεο)

0

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα (17/01) και στην συζήτηση για το πρόγραμμα στέγασης των προσφύγων που συμμετέχει ο δήμος, τον λόγο πήρε η δημοτική σύμβουλος της διοίκησης Βασιλόπουλου και πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης καταλληλότητας των κατοικιών που μισθώνονται για τους πρόσφυγες, κυρία Χριστίνα Ανδρέου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο της Fx-news, η κυρία Ανδρέου κατά την ομιλία της και ενημερώνοντας το σώμα για τις μισθώσεις κατοικιών στην πόλη μας, ανέφερε ότι η δημοτική αρχή δυσκολεύτηκε να βρει κατοικίες και “έβαλε πλάτη…” (εννοώντας ότι νοίκιασαν ακίνητα συγγενών τους…) για να βρεθεί ο κατάλληλος αριθμός και να μην χαθεί το πρόγραμμα…

Επίσης κατηγόρησε μερίδα του τοπικού τύπου γιατί “ΔΕΝ έβαλε πλάτη”… και δεν διαφήμιζε συνέχεια και ΔΩΡΕΑΝ το πρόγραμμα! Στο τέλος του βίντεο παρεμβαίνουν από την αντιπολίτευση οι: Απόστολος Κόντος & Λύσανδος Γεωργαμλής:

ντιν-νταν

Προηγούμενο άρθροΝεοσύλλεκτοι: Κατευθείαν στα σύνορα – Τέλος τα κέντρα εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΣιγά μην ξανά μπουν σε αεροπλάνο! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.