Κάλυμνος: Δυστύχημα ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή

0

Την ανατροπή που ανέμεναν οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής επιβεβαίωσε πλήρως το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου Παναγιώτη Κοτρέτσου, σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή Νικόλαου Χατζηπαύλου οφείλεται σε κακώσεις πλήρως συμβατές όχι με εγκληματική ενέργεια αλλά με πτώση σε βράχο και όχι από μεγάλο ύψος.

Φαίνεται πως οι κακώσεις που προκλήθηκαν στο παιδί, η πλέον θανατηφόρα στους πνεύμονες, στο κεφάλι του στο σώμα και στα άκρα του είναι συμβατές με πτώση από δυστύχημα. Το πιο ανατριχιαστικό όμως στοιχείο είναι ότι ο θάνατος του ήταν εξαιρετικά αργός και βασανιστικός και κράτησε 24ωρα, πιθανόν παγιδευμένος και ανήμπορος ακόμα και να καλέσει σε βοήθεια εξαιτίας της φύσης του τραύματός του, σε κάποια εσοχή βράχου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή στο διάστημα μεταξύ της νύχτας της Κυριακής που εξαφανίστηκε και της επόμενης ημέρας, έγινε το πρώτο ατύχημα, όπου προκλήθηκαν τα αρχικά τραύματά του, ψηλά στον βράχο που βρισκόταν.

Στη συνέχεια, έχοντας απώλεια συνείδησης από το χτύπημα στο κεφάλι και αδυναμία κίνησης από τα χτυπήματα σε άκρα του, αλλά και μη μπορώντας να καλέσει σε βοήθεια από το χτύπημα στους πνεύμονες, σύρθηκε στα βράχια σε μία απέλπιδα προσπάθεια να βρει βοήθεια, προκαλώντας βαθιές εκδορές στο σώμα του πάνω στα κοφτερά βράχια.

Κατόπιν αργής αλλά σταθερής εξωτερικής και κυρίως εσωτερικής αιμορραγίας το παιδί κατέληξε αβοήθητο, παρά την μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του, πιθανόν την περασμένη Τετάρτη ή την Πέμπτη, δηλαδή τουλάχιστον 1,5 ημέρα μετά τον αρχικό τραυματισμό του.

Η σορός τελικά δεν έχει ίχνη άγριων ζώων και άρα από κάποιον παράγοντα εξωγενή ίσως την καταρρακτώδη βροχή, το άψυχο πλέον σώμα του κατρακύλησε από το βράχο και κατέπεσε στο σημείο που εντοπίστηκε ετεροχρονισμένα το περασμένο Σάββατο.

Το πόρισμα της νεκροτομής έχει γίνει ήδη γνωστό στις Αρχές και ενδεχομένως να γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Το γεγονός ότι αρχικά οι τοπικές Αρχές θεώρησαν πως είχαν να κάνουν με έγκλημα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής το αποδίδουν στην απειρία που έχουν οι τοπικές Αρχές με τέτοια ζητήματα και λογικό είναι. Όμως εκείνοι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο σημείο αντιλήφθηκαν την πραγματική διάσταση της περίπτωσης που είχαν μπροστά τους και μάλιστα εντοπίστηκε το παπούτσι του θύματος και η φούτερ του χθες, περίπου 25 μέτρα από το σημείο που κατέληξε η σορός του άτυχου νέου.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός σε μια ρεματιά στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, περίπου 200 μέτρα από το σημείο που είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του την ημέρα της εξαφάνισής του και εντοπίστηκε τυχαία από έναν νεαρό που μάζευε χόρτα.

Βρέθηκε μέσα σε ένα ξερό ρυάκι, ακριβώς κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο όπου τα σωστικά συνεργεία είχαν περάσει πολλές φορές.

Φορούσε το παντελόνι του, ένα παπούτσι του και έλειπε η φούτερ του, καθώς βρέθηκε μόνο με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και η φούτερ με το δεύτερο παπούτσι εντοπίστηκαν λίγο πιο πάνω στον βράχο χθες.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για το Αρκάδι από τους Κρήτες ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΚάλυμνος: 4 μέρες ζωντανός ήταν ο άτυχος φοιτητής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.