Θρίλερ και ελάχιστες ελπίδες για το χαμένο υποβρύχιο

0

Λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες περί ύπαρξης ενός αφύσικου ήχου λίγη ώρα πριν την εξαφάνιση του αργεντίνικου υποβρυχίου San Juan, το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής επισημαίνει πως η έρευνα που έκανε για τον εν λόγω ήχο έδειξε πως πρόκειται, πιθανότατα, για «έκρηξη».

Συγκεκριμένα, το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αναλύσεις της «υδροακουστικής ανωμαλίας» που καταγράφθηκε στην περιοχή όπου έπλεε το υποβρύχιο San Juan την 15η Νοεμβρίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του από τα ραντάρ, φέρουν τα χαρακτηριστικά μιας «έκρηξης».

Σε μια έκθεση που έλαβε σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής γίνεται λόγος για ένα «αφύσικο περιστατικό, σύντομης διάρκειας και βίαιου χαρακτήρα, που δεν οφείλεται σε κάποια πυρηνική δραστηριότητα, αλλά που φαίνεται να αντιστοιχεί σε μια έκρηξη» εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο εκπρόσωπος τύπου του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, Ενρίκε Μπάλμπι.

Να σημειώσουμε ότι το διάστημα από την μέρα που εξαφανίστηκε το υποβρύχιο μέχρι σήμερα, έχει πλέον ξεπεράσει το ανώτερο όριο παροχής οξυγόνου στο πλήρωμα υπό κατάδυση…

 

ΠΗΓΗcnn.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στο γήπεδο 5×5
Επόμενο άρθροΈκρηξη και πυροβολισμοί με δεκάδες νεκρούς σε τέμενος στην Αίγυπτο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.