“Πετάχτηκε”! Λίγη δόξα αναζήτησε και… κατέληξε πάλι στην ΑΕΚ!” #proedros-reporter

0

Ο δημοσιογράφος και έμμισθος αιρετός πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ν.Χ. και υπεύθυνος της «αντικειμενικής» εφημερίδας που επικοινωνεί τις απόψεις της δημοτικής αρχής, “πετάχτηκε” και σχολίασε θέμα “άσχετο” με εκείνον και την παράταξη που εκπροσωπεί και επικοινωνεί! Ενα θέμα που αφορά την πολιτική κριτική της Fx-news προς την παράταξη “νεο” του κ. Γ. Αράπογλου και την απάντηση του (κ. Αράπογλου) μέσω του “δικού του” μέσου.

Δείτε σχετικά: «Απών» από συμβούλια και Δημότες ο Γιώργος Αράπογλου!

«Δικαιολογίες για γέλια» από τον κ. Γιώργο Αράπογλου! (Βίντεο)

Για γέλια: «Γιατί τοπικό blog ασχολείται με τον Αράπογλου;»

Το “θηρίο” όμως, ο γνωστός πρόεδρος-ρεπόρτερ, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω! «Οσφρίστηκε» πολιτικό όφελος για την δημοτική του αρχή και του νεόκοπου “καθεστωτικού” μέσου του οποίου προεδρεύει (διπλός πρόεδρος)!

Και τι λέτε έγραψε;;;

“Ότι η κόντρα (Fx-news-Αράπογλου εννοεί) έχει να κάνει με την μικρή διαφημιστική πίτα της πόλης, η οποία μοιράζεται πλέον σε περισσότερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, μάλλον είναι υποβολιμαίες…”

Ο όψιμος –τοπικά– δημοσιογράφος και εκδότης, “βλέπει” ότι η “κόντρα” ανάμεσα στην Fx-news και στον  κ. Αράπογλου (που έχει “δικό του” τοπικό ΜΜΕ), είναι λόγω της τοπικής “Πράβδα” που έκδωσε! Θα μας “φάει” λοιπόν την περισσότερη πίτα της αγοράς και τσακωνόμαστε για το “περίσσευμα“!

“Τι σας ψεκάζουν;;;”

Επίσης, “βλέπει” (σαν αετός) ότι:  “ο προεκλογικός πυρετός έχει αρχίσει να ανεβαίνει και όλοι σπεύδουν να λάβουν θέση στην κούρσα των «προθύμων», που θα διεκδικήσουν το χρίσμα για λογαριασμό των γνωστών συμφερόντων στην πόλη μας.”

Μάλιστα. Πάλι η ΑΕΚ φταίει. Πάλι τα “γνωστά” συμφέροντα που θέλουν το γήπεδο! Γνωστό πλέον το “ΛΑΕτζίδικο” διακύβευμα! Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι: “τα γνωστά συμφέροντα” για το γήπεδο!!!

Και τέλος πάντων ας γράψει ότι θέλει ο πρόεδρος-ρεπόρτερ για τους επιχειρηματίες, τα συμφέροντα κλπ.

“Αφοδευτήκαμε”!

Αλλά από την στιγμή που προσπαθεί με “σταλινικά” κόλπα, να εμπλέξει την Fx-news  με “συμφέροντα, προθύμους, διαπλοκές κλπ.“, θα του απαντήσουμε με Καρλ Μαρξ:

“Η φιλοσοφία είναι για τον πραγματικό κόσμο ό,τι είναι ο αυνανισμός για τη σεξουαλική πράξη.”

Για αυτό, κόψτε την πολύ φιλοσοφία κύριε πρόεδρε-ρεπόρτερ!!!

Προηγούμενο άρθρο“Γιατί η Ηριάννα δεν έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή”
Επόμενο άρθροOrient Express: Το πιο πολυτελές τρένο της Ευρώπης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.